Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація для аграріїв: про надання субсидій за посіви гречки в поточному році

Дата: 19.10.2021 13:07
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 р. №886 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь» у поточному році надається державна підтримка сільськогосподарським товаровиробникам – юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми і форми власності та фізичним особам-підприємцям у розмірі до 5000 гривень  на один гектар посівів гречки.

Для отримання субсидії отримувачі подають до 15 листопада 2021 року Комісії Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації з прийняття рішень щодо виплати субсидії заявку та документи відповідно вищезазначеного Порядку. Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до Департаменту та зареєстровані в системі документообігу до 15 листопада 2021 року.

Форми заявки та інформації про всіх пов’язаних з суб’єктом господарювання осіб затверджені наказом Мінагрополітики України від 03.09.2021 р. № 172 «Про затвердження Положення про комісію Мінагрополітики для державної підтримки  сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь та форм відповідних документів».

За детальною інформацією звертайтесь до відділу стратегічного планування, економіки та інвестицій Турбівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь