Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩИРІ ВІТАННЯ ВАМ, ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ, зі святами Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника і захисниць України!

Дата: 13.10.2021 13:58
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

ЩИРІ ВІТАННЯ ВАМ, ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ,

 зі святами Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва

та День захисника і захисниць України !!!

 

Друзі, ці три надзвичайно важливі свята сплелись воєдино і стали символічним і логічним між минулим, сьогоденням і майбутнім України.

Цей День усіх мужніх і незламних, завдяки кому ми знаходимося тут, на своїй землі, під своїми синьо-жовтими прапорами, у своїй, вільній та незалежній Україні. День тих, хто впродовж століть боронив нашу землю. А у 2014 році боронив Україну, і продовжує захищати її сьогодні. 

 

Не потрібно мати вищої історичної освіти, аби усвідомити подвиг і силу козацтва, на час якого припала одна із найславетніших сторінок у нашії історії.

Нині сучасними козаками стали усі добровольці, військовослужбовці та волонтери, які з перших днів агресії? вирушили на Схід України і тримають там оборону донині, як у найсуворіші морози, так і в найспекотніші літні дні.

 

Бо так сталося, що ми - нація мирних і щирих людей, нація селян і хліборобів - мусимо зі зброєю в руках боронити свою рідну землю від ворога. І Ви там сьогодні - на першому рубежі, в рідних українських полях та степах захищаєте незалежність та державний суверенітет України, і немає більш відповідальної та гордої нині професії, ніж Український солдат!

 

Шана ВАМ, НАШІ ЗАХИСНИКИ і ЗАХИСНИЦІ! На вас тримається Україна! Ми схиляємо голову перед ВАМИ, перед Вашими рідними і батьками.

ДЯКУЄМО за героїзм, честь та силу духу і волі! Низький уклін Вам за це!

Схиляємо голови в пам’яті за загиблими, молимося за живих. Любимо Вас, пишаємося Вами! Хай береже Вас Бог, хай захищає Вас Покрова Пресвятої Богородиці!

Слава Вам – Героям! Слава Україні!

Ми усі стверджуємо, що КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ !

 

Користуючись нагодою ДЯКУЄМО за взаємозв’язок та співпрацю голові нещодавно створеної громадської організації «ТУРБІВСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ  УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ «ПІДТРИМКА ПОБРАТИМІВ» Миколі КАЗАКОВУ. Ви зробили важливий крок взявши на себе відповідальність за своїх побратимів. Окрім того, соціальною значимістю Вашої організаціє є також підписання Меморандуму про співпрацю між органом виконавчого комітету Турбівської селищної ради, ветеранськими організаціями та Управлінням соціального захисту населення та охорони здоров’я Турбівської селищної ради, тим самим, Ви сформували завдання щодо консолідованої взаємодії, продемонстрували повагу та проклали місток до старшого покоління, яке у свій час також виборювало перемогу, їх праця і сьогодні є прикладом для молодого покоління.

 

Засвідчивши шану до учасників АТО і ООС Турбівської громади на виконання Програми «Соціальна підтримка сімей загиблих учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, військовослужбовців і поранених учасників АТО та ООС, вшанування пам’яті загиблих» на 2021-2023 роки, затвердженої  рішенням №83-60 3 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області їм спрямовано одноразову грошову допомогу до Дня захисника України.

 

Шановні захисники та захисниці України, обіцяємо Вам, ми не будемо чекати визначних дат, а щоденно справами доводитемимо, що Ви є синами і доньками, які заслуговують на найщиріші слова та визнання.

 

 Зі святом усіх ВАС !!!

 

 З повагою

від імені Турбівської селищної

територіальної громади   

 

                                                                                                           Ігорь СОЦЬ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь