Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 17 позачергова сесія 8 скликання

Дата: 30.09.2021 16:33
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

29 вересня 2021 року відбулась 17-та позачергова сесія 8 скликання. На засіданні була присутня депутат Вінницької обласної Ради  Olena Miliienko, яка виступила зі словами підтримки та закликала до співпраці. Розпочалась сесія із ряду рішень, які були підтримані депутатським корпусом.  

Однак, попри довгі дискусії щодо внесення змін до рішення «Про преміювання, виплату  надбавок та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Турбівської селищної  ради, її виконавчого комітету та виконавчих органів на 2021 рік» депутати не підтримали та не зрозуміли суть цього проєкту-рішення, воно полягає в тому, щоб  надати повноваження загальному відділу та організаційно-розпорядчому відділу перевіряти та доповідати про виконавчу дисципліну апарату та виконавчих органів Турбівської селищної ради.

Також прийняті рішення, які дозволять розширити систему спостереження у громаді, розробити проектно-кошторисну документацію щодо капітального ремонту дорожнього покриття, про клопотання щодо нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною». Депутати підтримали не менш важливе рішення щодо надання дозволу на укладання договору фінансового лізингу Турбівському комбінату комунальних підприємств, який дозволить забезпечити громаду машинною технікою та іншими предметами праці.

Окремо хочеться виділити те, що Турбівська селищна рада винесла на розгляд необхідність звернення від депутатського корпусу до відповідних органів влади  щодо питань кризової ситуації у зв’язку із зростанням цін на природний газ для бюджетних установ, недопущення підвищення цін на енергоносії для населення та необхідність підвищення пенсій і виплат додаткових пенсій у 2021 році. Чекаємо від наших депутатів конструктивних діалогів та сприяння у вирішенні проблем громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь