Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наради з питань вакцинації

Дата: 16.09.2021 11:37
Кількість переглядів: 757

Фото без опису

14 вересня 2021 року за ініціативи голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія БОРЗОВА проведено нараду з представниками територіальних громад та вищих навчальних закладів. У нараді також взяли участь голова Вінницької обласної ради Вячеслав СОКОЛОВИЙ та заступник міського голови Вінниці Галина ЯКУБОВИЧ. Від Турбівської громади участь у нараді взяла директор комунальної установи "Турбівський селищний центр первинної медико-санітарної допомоги Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області" Людмила МОРОЗ.

Вчергове наголошено на важливості вакцинації з метою забезпечення нормального функціонування закладів та недопущення встановлення червоної карантинної зони на Вінниччині.

Селищним головою підписано розпорядження від 15.09.2021 № 139 «Про організацію масової вакцинації проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та 16 вересня відповідно до протокольного рішення проведена нарада у Турбівський селищній раді, де керівникам надано відповідні роз’яснення.

За результатами проведеної наради селищного голови Ігора СОЦЯ у цей же день провакцинувалася начальник Фінансового управління Турбівської селищної ради Людмила ЗАЄЦЬ.

Нагадаємо, що на території Турбівської громади відкрито та працюють три пункти щеплення вакцинації проти COVID – 19: при Турбівській амбулаторії ЗПСМ за адресою смт Турбів, вул. Миру, 86 з 08.00 до 18.00; при Вахнівській амбулаторії ЗПСМ за адресою с. Вахнівка, вул. Миру, 2 з 8.00 до 16.00; при Козинецькій амбулаторії ЗПСМ за адресою с. Козинці, вул. Перемоги, 32 з 08.00 до 16.00. Також працює 1 мобільна бригада, яка виїжджає на фельдшерські пункти,  пункти здоров’я КНП «ТСЦПМСД ТСР ВР ВО».  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь