Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про рішення конкурсної комісії Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Турбівської селищної ради (проведення окремого конкурсу) для заміщення вакантної посади

Дата: 22.07.2021 16:21
Кількість переглядів: 1168

Фото без опису

І Н Ф О Р М А Ц І Я 

про рішення конкурсної комісії Управління соціального захисту населення  та охорони здоров’я Турбівської селищної ради (проведення окремого конкурсу) для заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області»                                     

                                                                                              від 22 липня 2021 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.  Про обговорення та затвердження  Порядку денного

(Доповідала Тітенко Л.М. – секретар Комісії).

2. Про ознайомлення членів конкурсної комісії із законодавством України та нормативно - правовими актами, якими регулюється третій етап проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу охорони здоров’я;

(Доповідала Крещенецька О.Л. – голова Комісії).

3. Про перевірку документів, поданих претендентами на участь у конкурсі, на відповідність встановлених вимогам на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області»;

(Доповідали Крещенецька О.Л. – голова Комісії;  Тітенко Л.М. – секретар Комісії; Фурманюк О.М. – член Комісії).

4. Про прийняття рішення про допуск претендентів до Конкурсу або відхилення їх кандидатур;

(Доповідала Крещенецька О.Л. – голова Комісії).

5. Про повідомлення претендентів та учасників про прийняте рішення щодо допуску їх до участі у Конкурсі;

(Доповідав Сушко М.І. – член Комісії).

6. Про оприлюднення результатів засідань конкурсної комісії.

(Доповідав Фурманюк О.М. – член Комісії).

 

Р І Ш Е Н Н Я :

З першого питання - Конкурсна комісія заслухавши інформацію Тітенко Л. М. щодо запропонованого проекту Порядку денного,

«ВИРІШИЛА» затвердити Порядок денний без змін.

 З другого питання - Конкурсна комісія заслухавши інформацію Крещенецької О.Л., зокрема, що третій етап  Конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області» відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів та підприємств охорони здоров’я Турбівської територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії 8 скликання № 8/9-203 від 26.03.2021р. Турбівської селищної ради (далі – Порядок та Конкурс), Положення про Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області, затвердженого рішенням 11 сесії 8 скликання № 8/11-294 від 28.05.2021 р. Турбівської селищної ради,  наказів Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Турбівської селищної ради: від 18.06.2021р. № 35 «Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області», від 01.07.2021р. № 37 «Про затвердження персонального складу конкурсної комісії» (для проведення окремого конкурсу), а також рішення Конкурсної комісії від 02.07.2021р., яким затверджено Оголошення про проведення Конкурсу для зайняття вакантної посади директора КНП «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області».

    Крім того Ольга Крещенецька також поінформувала, що висвітлення ходу попередніх етапів проходження Конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області» оприлюднено на офіційному веб-сайті Турбівської селищної ради з дотриманням строків установлених Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я.

    Для належної роботи Конкурсної комісії 21.07. 2021р. секретарем конкурсної комісії направлено кожному члену Комісії листи з порядком денним засідання, яке відбувається 22.07.2021р.,

 «ВИРІШИЛА» взяти до уваги інформацію та керуватись нею у роботі.

З третього питання - Конкурсна комісія заслухавши інформацію:

-   ТітенкоЛ. М., яка доповіла, що відповідно до Оголошення про  проведення конкурсу для зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області», затвердженого рішенням конкурсної комісії від 02.07.2021р. та опублікованого на веб-сайті Турбівської селищної ради 02.07.2021р. (далі Оголошення), приймання документів від претендентів здійснювалося Управлінням соціального захисту населення та охорони здоров’я Турбівської селищної ради з 02 липня 2021 року по 20 липня 2021 року включно (19 календарних днів).

    Станом на 20 липня 2021 року о 14 год. 20 хв. на адресу Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Турбівської селищної ради,  Степаненком Володимиром Георгійовичем було подано заяву на участь у Конкурсі та запечатані в конверті документи, які зареєстровані у вхідній кореспонденції Управління: – заява за № 534, пакет документів за № 535.

Крім того Лідія ТІТЕНКО поінформувала, що зміст документів, поданих претендентами, не розголошується до початку засідання комісії, на якому проводиться їх розгляд. Конкурсні пропозиції претендентів не розглядаються на першому засіданні конкурсної комісії і не розголошуються до початку їх заслуховування. Членам конкурсної комісії забороняється виготовляти паперові, електронні (фото) копії конкурсних пропозицій, будь-яким чином розголошувати їх зміст.

Довела до відома, що за рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі у конкурсі у разі:

  • неподання ним необхідних документів;

- його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій;

- наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності;

- наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Претенденти, допущені до участі в конкурсі, є його учасниками.

Окрім того документи, подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсі, не розглядаються у разі:

-  подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу;

-  надіслання їх поштою після закінчення строку подання.

     З огляду на вище зазначені вимоги, Управлінням 20 липня 2021  року голові конкурсної Комісії Ользі КРЕЩЕНЕЦЬКІЙ передано заяву та запечатаний пакет документів із супровідним листом за № 373. 

     В ході роботи конкурсної комісії Ольга Крещенецька, голова конкурсної комісії надала членам Конкурсної комісії на розгляд подану заяву та запечатаний пакет документів від Степаненка В.Г., і запропонувала відповідно до пункту 30 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я розглянути документи претендента окрім конкурсної пропозиції з метою визначення можливості допущення претендента до участі у Конкурсі в якості учасника.

   Разом із тим, Ольга Леонідівна озвучила Вимоги до претендентів:

- Вища освіта II рівня за ступенем магістра (спеціаліста) спеціальності галузі знань "Охорона здоров'я».

- Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо).

- Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності.

- Не менше 3-х років трудового стажу за основою спеціальністю або одного року на керівних посадах, які були затверджені рішенням конкурсної комісії від 02.07.2021р.    

-  пропозицію Крещенецької О. Л. щодо розгляду документів від  претендента окрім конкурсної пропозиції з метою визначення можливості допущення претендента до участі у Конкурсі в якості учасника, а також інформацію щодо вимог до претендентів,

     «ВИРІШИЛА» розглянути заяву Степаненка В.Г., розпечатати у присутності всіх членів комісії конверт з відповідними документами та прийняти рішення щодо можливості допущення претендента до участі у Конкурсі.

 

    У присутності усіх членів конкурсної комісії Олегом Фурманюком, членом конкурсної комісії розпечатано конверт з документами Степаненка В.Г. та надано на розгляд Комісії документи окрім конкурсної пропозиції.

  Олег Фурманюк відкривши конверт з документами доповів, що Степаненко В.Г. до конкурсної Комісії подав відповідні документи та зачитував їх у поданому кандидатом порядку.

        Конкурсна комісія розглянувши заяву та документи кандидата Степаненка В.Г. на відповідність встановленим кваліфікаційним вимогам і вимогам Конкурсу та взявши до уваги інформацію Фурманюка О.М. проте, що Степаненко В. Г. до конкурсної комісії не надав оригінал довідки МВС про відсутність судимості, а натомість надав копію цієї довідки.

Разом із тим, голова конкурсної комісії Ольга Крещенецька довела до відома членів конкурсної комісії, що Степаненко В.Г. до початку засідання конкурсної комісії 22 липня 2021 року надав довідку МВС про відсутність судимості (оригінал).

 

«ДІЙШЛА ВИСНОВКУ», що документи кандидата Степаненка В.Г. відповідають вимогам пункту 5, 6 Оголошення.

 

З четвертого питання - Конкурсна комісія заслухавши Ольгу Крещенецьку, яка запропонувала поставити на голосування питання  щодо можливості допущення претендента Степаненка В. Г. до участі у Конкурсі для зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області», враховуючи те, що документи кандидата Степаненка В.Г. відповідають вимогам пункту 5, 6 Оголошення.        

«ВИРІШИЛА»  допустити претендента Степаненка В. Г. до участі у Конкурсі для зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області».

 З п’ятого питання - Конкурсна комісія  заслухавши інформацію Микола Сушка, який поінформував, що відповідно до частини 5 пункту 31 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 р. № 1094 претенденти допущені до участі в конкурсі, є його учасниками. Про прийняте конкурсною комісією рішення претенденти та учасники повідомляються секретарем конкурсної комісії протягом трьох робочих днів з дня проведення засідання з розгляду документів.

  Крім того наголосив, що у заяві Степаненка В.Г. зазначено, що про рішення конкурсної комісії його необхідно повідомляти засобами телефонного зв’язку,

 

  «ВИРІШИЛА»  взяти до уваги інформацію Сушка М.І. та доручити Тітенко Л.  М., секретарю конкурсної комісії, до 27 липня 2021 року повідомити Степаненка В. Г., одним із вибраних ним засобів комунікації – телефонним зв’язком, про те, що він допущений до участі у Конкурсі  та є його учасником.

З шостого питання - Конкурсна комісія  заслухавши Фурманюка О.М., який поінформував, що відповідно до пункту 3.15. розділу 3 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів та підприємств охорони здоров’я Турбівської територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії 8 скликання № 8/9-203 від 26.03.2021р. Турбівської селищної ради забезпечується оприлюднення результатів конкурсної комісії та результати Конкурсу і запропонував доручити Тітенко Л. М., секретарю конкурсної комісії, начальнику Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Турбівської селищної ради не пізніше наступного робочого дня після підписання протоколу конкурсної комісії оприлюднити на веб-сайті Турбівської селищної ради інформацію про рішення конкурсної комісії,

 

  «ВИРІШИЛА»  взяти до уваги інформацію Фурманюка О.М. та доручити Тітенко Л. М., секретарю конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після підписання протоколу оприлюднити на веб-сайті Турбівської селищної ради інформацію про рішення конкурсної комісії.

Рішення конкурсної комісії приймалися шляхом поіменного голосування.

__________________________________________________



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь