Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турбівська громада достойно представила себе на міжнародному фестивалі народної творчості "Розквітни, Новосілко, рідний краю!"

Дата: 13.07.2021 14:44
Кількість переглядів: 611

12 липня 2021 року в Будинку офіцерів у Вінниці відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль народної творчості "Розквітни, Новосілко, рідний краю!"

На фестиваль були запрошені різні колективи: хорові, хореографічні, оркестр духових інструментів. На сцені виконувались українські народні пісні та твори українських авторів.

Колектив нашої Турбівської громади також взяв участь у  святковому концерті - народний ансамбль української пісні "Рідня" із села Козинці (художній керівник Василь Мерцун). Виконані твори: "Величайся, родинонько, у піснях", "Батьку мій, лебеде сивий", "Ой при лузі, при дорозі", "Молитва за Україну".

Народний колектив української пісні "Рідня" разом з в.о. директора Турбівського центру культури і дозвілля Олександром Швабським достойно представили Турбівську громаду, отримавши велику кількість позитивних вражень та емоцій. 

Також у рамках фестивалю проходила виставка творів заслуженого діяча мистецтв України, талановитого художника із села Пеньківка -  Федора Панчука.

Довідково. Фестиваль "Розквітни, Новосілко, рідний краю!" проводиться на підтримку села Новосілка (нині - Мурованокуриловецька громада Могилів-Подільського району Вінницької області). У фестивалі беруть участь фольклорні колективи з України, а також представники української діаспори. Перший та другий фестивалі відбулися у 2015 та 2018 роках відповідно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь