Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турбівська громада достойно представила себе на міжнародному фестивалі народної творчості "Розквітни, Новосілко, рідний краю!"

Дата: 13.07.2021 14:44
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

12 липня 2021 року в Будинку офіцерів у Вінниці відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль народної творчості "Розквітни, Новосілко, рідний краю!"

На фестиваль були запрошені різні колективи: хорові, хореографічні, оркестр духових інструментів. На сцені виконувались українські народні пісні та твори українських авторів.

Колектив нашої Турбівської громади також взяв участь у  святковому концерті - народний ансамбль української пісні "Рідня" із села Козинці (художній керівник Василь Мерцун). Виконані твори: "Величайся, родинонько, у піснях", "Батьку мій, лебеде сивий", "Ой при лузі, при дорозі", "Молитва за Україну".

Народний колектив української пісні "Рідня" разом з в.о. директора Турбівського центру культури і дозвілля Олександром Швабським достойно представили Турбівську громаду, отримавши велику кількість позитивних вражень та емоцій. 

Також у рамках фестивалю проходила виставка творів заслуженого діяча мистецтв України, талановитого художника із села Пеньківка -  Федора Панчука.

Довідково. Фестиваль "Розквітни, Новосілко, рідний краю!" проводиться на підтримку села Новосілка (нині - Мурованокуриловецька громада Могилів-Подільського району Вінницької області). У фестивалі беруть участь фольклорні колективи з України, а також представники української діаспори. Перший та другий фестивалі відбулися у 2015 та 2018 роках відповідно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь