Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 21:25
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

Традиційно у перший день літа, 1 червня, в смт Турбів відзначали Міжнародний день захисту дітей. Від керівництва Турбівської селищної ради на святі були присутні: секретар селищної ради – Паранкевич І. І., керуючий справами виконкому – Крещенецька О. Л., начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту – Грищук А. В., начальник служби у справах дітей – Чуприна О. С., керівники від будинку культури – Сологуб О. та Сологуб О.

З творчою програмою виступили колективи: «Едельвейс», «Оріон», «Гопак» та інші. Для діток були запрошені аніматори, організовані заходи з рукоділля, малювання, боді-арту, розпису імбирного печива та ще багато цікавих занять. Після цього усі хто брав участь, мали змогу забрати собі усі призи.

Спонсорами на святі були: Турбівська селищна рада, Повх Л. І., Задворний В. М. та Зінченко В. І., працівники селищної ради також долучились до вибору та придбання подарунків.

У залі панувала добра атмосфера, дитячі оченята весело «горіли» позитивом. Їхня енергійність, сміливість та внутрішній запал було помітно та гарний настрій відчувався усім. Під час проведення свята лунали щирі побажання змістовних і креативних літніх канікул, веселого дозвілля, мирного неба та міцного здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь