Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ніхто не забутий!

Дата: 11.05.2021 10:41
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

Відбувся візит до ветеранів, які безпосередньо приймали участь у бойових діях. Керівництво Турбівської селищної ради на чолі з Соць І. В. привітали  наших захисників з днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вручили продуктові набори.

с. Брицьке

Дорощук Степан Іванович, народився 1924 року в селі Конюшівка. З листопада 1944 року воював артилеристом у складі 175-ї Уральсько-Ковельської Червонопрапорної стрілецької дивізії 1-го Білоруського фронту. Брав участь за визволення міст Лодзь, Кюстрія. З 14 січня 1945 року знову розпочали наступ під командуванням Георгія Жукова. Не дійшовши 25 кілометрів до Берліна, Степан Іванович був поранений. З 12 березня 1945 року знаходився в госпіталі у Варшаві. Після війни пропрацював бухгалтером, стаж роботи у цій професії 47 років. Рідні Степана Івановича продовжили економічну династію.

с. Нова Прилука

Постернак Василь Тимофійович, 03.04.1927 року народження. До війни працював в колгоспі у с. Нова Прилука. Влітку 1944 року був мобілізований на Північний флот, приймав участь у бойових діях до 1945 року та ще 7 років перебував у військах Північного флоту.

У 1953 році демобілізувався, пішов на курси та пропрацював у колгоспі 9 років шофером, з 1964 року – бригадиром, та до 1989 року – секретарем партійної організації. Після виходу на пенсію працював ще 5 років у колгоспі, загального стажу роботи має 50 років. Має велику та дружню родину.

смт Турбів

Малярчук Ідея Петрівна, 23.09.1925 року народження. В роки війни перебувала на Далекому Сході у Забайкаллі, з вересня 1944 року захищала кордон від японців. У післявоєнні роки працювала  в автомобільній галузі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь