Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Охорона громадського порядку

Дата: 26.04.2021 13:17
Кількість переглядів: 867

Фото без опису

На сьогоднішній день на території с. Вахнівка Турбівської селищної ради зареєстроване та діє громадське формування з охорони громадського порядку «Вахнівська варта». До складу формування входить 15 осіб. Керівником формування є Ключківський Петро Степанович.

Громадське формування виконує свої функції згідно з Законом України № 1835-Ш від 22.06.2000 року «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону» та діє відповідно до статуту.

Щоп´ятниці та щосуботи у вечірній та нічний час починаючи з 22.00 години, співробітники поліції спільно з членами громадського формування проводять рейди. Протягом 2021 року було проведено 35 чергувань. Хочеться зазначити, що на сьогоднішній день в складі формування перебувають люди, які відповідально виконують свої обов´язки. Вони завжди готові прийти на допомогу працівникам поліції не тільки під час чергування, а й під час проведення дій, спрямованих на розкриття злочинів.

20 квітня відбулась зустріч працівників ВП N4 Вінницького ВРУП ГУНП у Вінницькій області та членів громадського формування з охорони громадського порядку  «Вахнівська варта». Під час робочої зустрічі було розглянуто ряд організаційних питань, а також проведено навчання працівниками поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь