Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

Дата: 12.04.2021 09:20
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

Служба у справах дітей Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області  повідомляє про результати здійсненої роботи за період з 05.04-09.04:

Проведена профілактична бесіда, щодо виконання батьківських обов’язків стосовно дочки та роз’яснено, що відповідно до ст. 19 ЗУ «Про охорону дитинства» визначено, що кожна дитина має право на освіту, доведено до відома, що відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.    

Направлено запит до служби у справах дітей Вінницької міської ради, для обстеження умов проживання дитини в місті Вінниця, у зв’язку із провадженням №2/136/27/21 та ухвалою Липовецького Суду,  про визначення місця проживання з метою захисту прав та інтересів дитини.

У зв’язку з необхідністю встановлення  статусу дитини – сироти. Було здійснено виїзд в місто Липовець, до районного відділу ДРАЦС для отримання витягу з свідоцтва про народження, із зазначенням відомостей про батька, у зв’язку зі смертю матері.

Службою у справах дітей було подано запит до Вінницької служби у справах дітей, з метою захисту майнових прав дитини  відповідно до пунктів 55, 56 та 57 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Порядок провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини» для з’ясування обставин хто є власником майна де зареєстрована дитина, так як жодних документів, які посвідчували право власності на квартиру немає.

 

 

Здано квартальний звіт  за формою:

 - Інформація про дітей – кривдників на території Турбівської селищної ради за І квартал 2021 року

 

  1. Проведено виїзний рейд за анонімним зверненням жителів села, спільно з КУ «Центр надання соціальних послуг» в с. Нова Прилука з метою проведення профілактичної бесіди щодо дитячої безпритульності і бездоглядності.
  2. Здійснено  виїзд в с. Приборівка, де було проведено обстеження житлових умов знайомої, яка взяла дитину на тимчасове влаштування.
  3. Розпочато етап формування особової справи.
  4. Готуються документи для розгляду заяв громадян на комісію з питань прав захисту  дитини.
  5. Відвідано сім’ю яка перебуває на обліку СЖО жительки села Брицького, проведено профілактичну бесіду і роз’яснено норми чинного законодавства.
  6. Надалі оформляються відповідні  справи (журнали, книги, накази) відповідно до номенклатури та готуються інформації на отримані запити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь