Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перспективне планування територій

Дата: 26.03.2021 11:48
Кількість переглядів: 872

 25 березня поточного року відбулася робоча зустріч під керівництвом начальника відділу – головного архітектора відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Турбівської селищної ради – ГРИЦАЙ Т. В. та  головою Турбівської селищної ради - СОЦЬ І. В. - ДЕМЕШКАН В. М., головним архітектором проекту – СОЛОВАНЮК М. Д. по питанню розроблення містобудівної документації населеного пункту смт. Турбів.  До складу даної документації має увійти виготовлення Генерального плану, плану Зонування території  смт. Турбів, Схема санітарної очистки смт. Турбів, а також виготовлення Проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  населеного пункту  смт. Турбів.

Розглянуто матеріали містобудівної  документації смт. Турбів, обговорено, здійснено уточнення, врахування зауважень та пропозицій перспективного  розвитку селища.

Зазначаємо, що генеральний план населеного пункту -  основний вид містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту.

Генеральний план населеного пункту розробляється та затверджується в інтересах відповідної територіальної громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

План зонування території (зонінг) — містобудівна документація, що визначає умови та обмеження використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон. Метою зонування є впорядкування процесу створення та експлуатації об'єктів нерухомості як взаємопов'язаного комплексу будівель, споруд і земельної ділянки, на якій вони розташовані. Для кожної зони встановлюються обмеження на використання земель. Ці обмеження враховують існуюче використання земель та використання їх у майбутньому. Зонування земель забезпечує сталий розвиток територій населених пунктів, збереження навколишнього природного середовища та об'єктів культурної спадщини.

На даний час проводиться робота по збору вихідних даних та пропозицій від суб’єктів господарювання для подальшої реалізації перспективного планування території

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь