Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про стратегічний розвиток громади

Дата: 10.03.2021 09:05
Кількість переглядів: 920

5 березня відбувалася важлива для турбівщини подія – форум, присвячений стратегічному розвитку громади. У 2020 році було створено Стратегію розвитку Турбівської територіальної громади до 2030 року - робочий документ, використання якого має на меті допомогти мешканцям громади зрозуміти, що відбудеться в їх населених пунктах протягом наступних 10 років, на що звернути увагу, та що «болить» громаді сьогодні.

Нині ж влада, мешканці громади, представники місцевого бізнесу, освітяни, науковці та управлінці зібралися для того, аби обговорити і напрацювати напрямки розвитку, пріоритети та план першочергових дій, які протягом наступних років дозволять громаді стати сталою, економічно розвиненою та самодостатньою.

Ігор Соць розповів, що влада ставить перед собою мету - створити громаду, в якій хочеться жити, працювати, відпочивати, край з чистим довкіллям, розвиненою соціальною інфраструктурою, передовими агротехнологіями. Для цієї амбітної мети необхідно працювати всій громаді, поступово реалізовуючи проекти, які робитимуть життя кращим, середовище зручнішим, людей багатшими. На переконання селищного голови, за допомогою інтелектуальних, людських, інфраструктурних та природних ресурсів громада може побудувати власну, прозору, зростаючу і «самоокупну» економічну систему, яка наповнить місцевий бюджет.

Представники бізнесу підтримали бачення голови - якщо влада матиме бажання й стратегію, яку підтримують люди, то громада залучить інвестиції, підтримає розвиток існуючого місцевого бізнесу, створить нові робочі місця.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь