Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗАВАЛЬНЮКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА ПРО РОБОТУ ТУРБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 23.10.2020 22:16
Кількість переглядів: 592

  РОЗДІЛ 8. Традиції громади.     Взимку є чимало свят, яких із нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли вшановують Святого Миколая.  Щороку  ми вітаємо маленьких турбівчан  з побажанням щирої радості і приємних сюрпризів, чарівних чудес і оптимізму душі, доброго здоров’я і приголомшливих ідей, люблячої родини і справжнього щастя. А посмішки, солодощі, веселощі  роблять це свято особливим.

    Новорічні вітання від Діда Мороза та Снігурочки щороку приймають маленькі мешканці нашого селища.  Новорічні  ранки  для  всіх діточок та дітей пільгових категорій відбуваються в Турбівській селищній раді. Розваги, конкурси, посмішки, подарунки, щоби  кожен  рік був щасливим і мирним.

 

   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже, саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

    Традиційно першого  червня і в нашому селищі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч на території Турбівського дитячого садочка №1 під патронатом Турбівської селищної ради за участю  міського будинку культури, Турбівської міської бібліотеки для дітей, ДЮСШ відбулося захоплююче дійство, в якому юні таланти проявили себе в танцях, піснях, образотворчому мистецтві, спортивних виступах.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь